Verhuur zijdebloemstukken

Bij ArtRosana kunt u kunstbloemstukken huren of kopen. De bloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit zijde en andere luxe stoffen en materialen. U kunt er voor kiezen om de bloemstukken per seizoen te laten wisselen. Alle bloemstukken kunnen door ArtRosana op maat voor u gemaakt worden, rekening houdend met uw wensen. Voordelen van zijden bloemen ten opzichte van verse bloemen: u hoeft ze geen water te geven en ze kunnen op iedere plek staan. Met ons unieke huurconcept hebben wij een perfecte oplossing gevonden voor bedrijven die waarde hechten aan uitstraling en beleving. Met ons huurconcept kun u al bloemenstukken huren vanaf € 3,75 per maand!  ArtRosana levert kleine stukken voor op de tafels in de horeca en bedrijfskantines tot bloesembomen van 2,80 meter. Zulke grote bloemstukken staan vaak in het atrium of entree van een hotel en zijn met verse bloemen bijna niet te realiseren vanwege de prijs. Dan is een bloemstuk huren bij ArtRosana een goed alternatief.

Abonnement Small

Kleine bloemstukjes die wij op maat voor u maken. Afmeting potjes ± 8 cm en design en kleur in overleg. Deze bloemstukjes worden veel gebruikt op kleine tafels en eettafels in de horeca. Ook in bedrijfskantines zijn deze bloemstukjes goed inzetbaar voor meer kleur en sfeer.

Huur per maand:

Wissel per kwartaal € 5,50

Wissel per halfjaar € 3,75

Abonnement Medium

Mooie bloemstukken die doorgaans goed passen op een receptie balie. Ook op een kleine zuil komt dit bloemstuk goed tot zijn recht. Afmeting pot ± 20 cm.

Huur per maand:

Wissel per kwartaal € 19,50

Wissel per halfjaar € 16,50

Abonnement Large

Grote bloemstukken vanaf ± 40 cm, perfect voor als u een exclusieve uitstraling, sfeer en kleur wilt in uw entree, restaurant of bedrijf. Deze bloemstukken komen heel mooi uit op zuilen of grote balies.

Huur per maand:

Wissel per kwartaal € 37,50

Wissel per halfjaar € 22,50

Abonnement X-Large

Grote bloemstukken vanaf ± 60 cm cm, perfect voor als u een exclusieve uitstraling, sfeer en kleur wilt in uw entree, restaurant of bedrijf. Grotere potten met meer bloemen.

Huur per maand:

Wissel per kwartaal € 49,50

Wissel per halfjaar € 27,50

Abonnement XX-Large

Grote bloemstukken vanaf ± 80 cm voor het maken van een statement. Extravagant, luxe potten. Liever een bloemenhemel of bloemenwand? Alles is bespreekbaar.. Kopen of huren zonder vast contract. Prijzen afhankelijk van het formaat en wissels per jaar. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Huur per maand in overleg.